Ön szerint melyik a legfontosabb tényező a keresőoptimalizálásnál?
Hogy ideális mennyiségben szerepeljenek a honlap szövegében a kulcsszavak.
Hogy jó sok link mutasson a honlapra.
Hogy mutasson néhány link a honlapra, hasonló témájú oldalakról.
Hogy jó gyors legyen a honlap.
Hogy a honlapkészítés során odafigyeljenek az átláthatóságra.
Hogy gyakran frissüljön a honlap tartalma.

---

2016 őszi akció Nyíregyháza

2016.09.10. 22:50:16

Akciós honlapkészítés Nyíregyháza területén telephellyel rendelkező ügyfeleink számára. - 5% a már kialkudott árból.

tovább...

---

2016 őszi akció Miskolc

2016.09.02.

Webáruház készítés Miskolc területén telephellyel rendelkező cégek részére 5% engedménnyel a már kialkudott árból.

tovább...

Piacvezető weblapkészítő. Nyíregyháza, Miskolc, Debrecen

Ebben a szövegben azt írtuk le, mely okokra alapozzuk azt az állítást, hogy a Nyíregyháza, Debrecen és Miskolc által határolt régióban piacvezetőnek számítunk honlap és webáruház készítésben.

 

1.) Nagy mennyiségű webalkalmazást készítettünk eddig ezekben a városokban vagy  környékükön telephellyel rendelkező cégek számára.

 

Ezt Ön úgy tudja ellenőrizni, hogy a referenciák menüpont alatt található weboldalakat végignézi. Általában a weboldalakon könnyen megtalálható, hogy hová valósi egy adott cég. Azt, hogy egy weboldalt mi készítettünk abból lehet megállapítani, hogy az alján található egy link, ami valamelyik honlapunkra mutat (avasweb.hu, mzy.hu) vagy pedig oda van írva cégünk neve: Avasweb Kft vagy IT PROGRESS Kft (mindkettő a mi tulajdonunk). Van olyan honlap is a referenciáink között, melyen semmilyen módon nem vagyunk feltűntetve. Ezeket úgy tudja ellenőrizni, hogy felhívja a tulajdonost és megkérdezi, hogy az Avasweb Kft készítette-e a honlapját. Természetesen a referenciák között nincs feltüntetve az a több száz honlap, amit eddig készítettünk, de igény esetén ezekről is pontos tájékoztatást tudunk adni.

 

2.) Ebben a régióban velünk ellentétben a legtöbb weblapkészítő cég nem tud teljes körű szolgáltatást nyújtani.

 

Ezt Ön úgy tudja ellenőrizni, hogy néhány cégtől olyan árajánlatot kér, amely nem csak weboldalkészítést, hanem mondjuk keresőoptimalizálást, logótervezést vagy Facebook alkalmazást is igényel.

 

3.) Országosan sincs túl sok, de ebben a régióban alig lehet találni olyan honlap készítő céget, amelyik hozzánk hasonlóan saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerrel és webshop motorral dolgozik.

 

Ezt Ön úgy tudja ellenőrizni, hogy megpróbál olyan feladatra árajánlatokat beszerezni, amelyhez mélyen bele kellene nyúlni a webshop motor alapszerkezetébe. Ilyen feladat lehet például a termékek automatikus szinkronizálása valamely vállalati irányítási rendszerrel. Az a cég, amelyik mások által gyártott webshop motort használ és ezért nem is foglalkoztat valódi programozókat, valószínűleg nem fogja tudni vállalni ezt a feladatot.

 

4.) Mindhárom városban az elsők közt vagyunk valamelyik honlapunkkal a Google keresőjében: Nyíregyházán az m3web.hu ; Miskolcon az avasweb.hu ; Debrecenben pedig az mzy.hu.

 

Ezt Ön úgy tudja ellenőrizni, hogy beír a Google-be valami olyan összetételt, amiben szerepel a város neve. Pl: honlapkészítés Miskolc, webáruház készítés Debrecen.

 

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT
Általános Szerződési Feltételek: itprogress.hu/aszf
Szerzői jogok birtokosa: IT PROGRESS Kft.